Sponsorer

Vores sponsorer gør det muligt at drive Veterancafe Lejre til gavn for veteraner og pårørende. Så støt vores sponsorer, de støtter os. Hver anden onsdag i ulige uger holder vi veterancafe kl. 19 -21.

Indgangsparti ved Egholm slot

Egholm

Det foregår på Egholm Museum, hvor museumsdirektør Rikke Falck har åbnet museets café for veteraner. Da Egholm museum bl.a. er et militærhistorisk museum, emmer stedet af alt en veteran kender fra sin tid i Forsvaret: spanske ryttere, uniformer, sløringsnet og cafeaftenerne holdes under bæreplanerne på et F-35 Drakenfly. Vi mener selv, vi har landets bedste og hyggeligste lokaler og omgivelser for Veterancafeen. 

Du kan læse mere om Egholm Museum her: https://egholmmuseum.dk/

Brød og pålæg

Som danskere er vi vandt til, at når vi mødes, er det over “en kop et eller andet og lidt til at spise”. Sådan er det også i Veterancafeen, hvor Bageren i Lejre sørger for der er lidt brød og Dagli´’Brugsen i Lejre sponsorerer pålæg ved hver cafeaften.

Bageren i Lejre

Dagli’ Brugsen

Donationer :

Reg nr 6820 konto

1930796

Follow us

Adresse:
Trehøjevej 47
4070 Kirke Hyllinge

Vi synes, det skal være et princip at deltagelse i Veterancafe og Veterancafeens aktiviteter skal være gratis. Alle veteraner er forskellige, vi har været tjenestegørende i forskellige værn, enheder, missioner og med forskellige grader og funktioner. Ligesom vores militære baggrund er forskelig, er vores nuværende situation også forskellig. Nogle veteraner er stadig i Forsvaret, har familie, job og holder kæledyr, andre har job andre steder og har arrangeret sig på andre måder. Men når vi stiller som Veteraner træder vores baggrund og nuværende situation tilbage, og vi er alle ligeværdige. Derfor giver vi også lige vilkår for, at alle veteraner og deres pårørende kan deltage i vores aktiviteter. Det betyder, at deltagelse i caféen og dens aktiviteter er gratis. Det kan kun lade sig gøre, med gode sponsorer og det har vi i Veterancafe Lejre.