Aktiviteter

Veterancafe Lejre laver aktiviteter for veteraner og pårørende.

Flagdag

En af de vigtigste aktiviteter for Veterancafe Lejre er Flagdagen d. 5. september.

Flagdagen 2021 var særlig for os, fordi vi havde afsløring af vores mindesten, som nu er indmuret i væggen på Egholm Slot.

Sheltertur

Sheltertur

Veterancafe Lejre holder sheltertur for veteraner og pårørende med bl.a. spil og lærerige aktiviteter fx . førstehjælp, god mad og hygge ved bål. Tak til alle deltagere og Veterancentret for økonomisk støtte til turen.

Det er skal et princip at Veterancafeens aktiviteter er gratis. Som veteraner er vi forskellige. Både vores militære baggrund er forskelig og , er nuværende situation er forskellig. Nogle arbejder i Forsvaret, bor i hus og har familie, andre har arrangeret sig på andre måder. Men som Veteraner er vi ligeværdige, og derfor giver vi lige vilkår for, at alle veteraner og deres pårørende kan deltage i vores aktiviteter. Det betyder, at deltagelse i caféen og dens aktiviteter er gratis. Det kan kun lade sig gøre, med gode sponsorer og det har vi i Veterancafe Lejre. Dem kan du læse mere om her.   

Safe Zone

Der er ugentligt træning for veteraner i Lejre , med skiftende aktiviteter. Du vil have mulighed for at prøve kræfter med bl.a.; hockey og funktionel træning. Safe Zone for skadede veteraner med ugentlig træning, hvor fællesskabet er i højsædet.

Hver fredag kl. 10-13.30 (haltid kl. 10.30-12.30)

Adresse: Glimhallen, Hovedvejen 10 D, 4000 Roskilde

Åben cafe

Veteran Cafe Lejre er et fælles frirum for Lejre kommune og omegnes veteraner og pårørende. Vi skaber et frirum for veteraner og deres pårørende blandt andet ved at drive en cafe, hvor vi holder åben onsdage i ulige uger kl. 19-21. Vi holder til på Egholm museum, Trehøjevej 47, 4070 Kirke Hyllinge.

Forening og donationer

Vi er en forening, der drives som non-profit af frivillige kræfter. Hvis du ønsker at hjælpe vores Veteran café med en donation kan du benytte følgende: Reg nr 6820 kontonr 1930796 CVR nr 40361642